27.06.2010

Sommeren kom til Oslo med Unbeat-a-boule!

Det ble en fin sommerdag i frognerparken, da vi i UAB arrangerte vår UAB challenge turnering. Det var 21 lag som stilte til start. Det var kanskje 5-6 lag færre en det vi hadde håpet på, men vi er rimelig sikre på at de som var der, hadde en deilig dag.
Strålende solskinn og temp på over 20 celsius.


Som alle vet, så liker vi i UAB og gjøre ting annerledes. Så også denne dagen. Til vår turnering var det, og det skal det alltid være, forhåndspåmelding. Forhåndspåmeldingen gjør at alt av oppsett står klart, det blir 0 ventetid, 0 svinn på mat og drikke og sjansene for å lage en suksess-turnering er gedigne.


Så til spillingen. Hvem som skulle møte hvem, bestemte alle deltagerne selv, ved og trekke sitt eget lagnummer. Noen var heldige og møtte grei motstand, mens andre var litt mindre heldige. Innledende spill var avgjort etter 7 runder, og det var bare et lag som hadde klart og vinne alle kampene sine, og det var Maija og Signe. For og kvalifisere seg til 1/4 finale i A-sluttspillet, krevdes det 5 seiere. Og det var hele 3 lag fra UAB som greide dette.


Desverre så møttes to av dem allerede i kvartfinalen, der Benny og Steinar slo ut Joachim og Magnus med 13-3. Ole og Andre klarte, etter en meget tøff kamp, og slå ut Larry og Bo med 13-11. Maija og Signe måtte også si farvell etter kvarten. Tom og Ronny ble for sterke denne gangen. Den 4 kvartfinalen sto mellom to OPC lag, der lille-Lars slo ut store-Lars.


I semifinalen ble Lars og JJR for sterke for Ole og Andre. UAB laget fikk ordentlig juling. Tap med 3-13. For Team Belafkih gikk det bedre. Etter og ha ligget under 4-9 mot Tom og Ronny, byttet de ifra venstre hand til høyre hand, og kunne vinne en konfortabel seier.
Finalen ble aldri spennende. UAB- laget feide over Oslo spillerne raskt og greit, og vi fra UAB kunne stolt vinne vår egen turnering. Bronsefinalen ble også en formalitet for UAB. 13-2 seier over ØPC. Og Tom og Ronny har fremdeles til gode i år og slå et lag fra UAB i en avgjørende kamp ;-)


I B-sluttspillet kunne Dag og Lisbeth juble etter og ha vunnet finalen mot Per og Mike. Dette var sikkert en fin oppreisning for Dag, da han nok en gang gikk på et tap mot Ole Hågensen i innledene spill :-) Han kunne fortelle etter kampen at nå bar det "hjem" til England for og trene. Neste gang skal Ole slåes....

Finalen i C-sluttspillet ble vunnet av Marius og Hubert. Dette var en stor overraskelse for samtlige, da dette laget var tippet helt i toppen av turneringen. Men det ble bare 1 seier i innledene spill. Og det var mot Willy Olsen.

Klokken 13.20 på ettermiddagen hadde vi lunsjpause. Lunsjen besto av 3 retter + dessert. Dette tror vi ble satt stor pris på. Det er viktig med ordentlig næring når man skal spille i 12 timer.


Da gjenstår det bare og takke familiemedlemmene og frivillige som kom med en hjelpende hånd. Det hadde blitt vanskeligere og gjennomføre denne turneringen uten dere. Også takk til Eli, som var sekreteriat, og hadde kontroll på alt av tall, selv med et litt slitent hode.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar