13.04.2010

Hvem vi er!

UAB ble stiftet en vakker vårdag i fiskenes tegn. Mere presist den 03.03.03. Det er sånn det bare ble da vi var noen gutter og jenter som ville gå våre egne veier. Vi ville skape noe eget og spesielt. Ikke så mye regler og paragrafer, men masse spilling og lek.

I begynnelsen var vi en 6-7 stykker som spilte på Kalbakkenfeltet 2-3 ganger i uka, men ettersom årene har gått har vi stjålet spillere fra mange klubber. Nå i 2010, har vi nesten 40 medlemmer.

Ettersom at folk blir eldre, og flytter på seg, så har vi ikke lenger noen "faste" spillekvelder. Men ryktene som går sier at det skal bli fast spilling i Frognerparken på torsdager. Vi oppfordrer alle i klubben og reise inn til parken da, for sosialt samvære.

UAB er den klubben i Norge som har hatt de desidert beste resutatene siden starten i 2003. Vi har vunnet alt som er og vinne. og det opptil flere ganger. Dette beviser også at vår petanque-kultur med masse lek, er og foretrekke. Lek blandet med toppidrettskultur er lik dynamitt.....

















Bildet er hentet fra EM i Nice, der UAB hadde to landslagsspillere i troppen.

UAB er også "blessed" med en haug av landslagspillere. 13 stykker i tallet. Det vil si 32.5% av klubbens medlemmer har spilt med flagget på brystet...

2 kommentarer:

  1. Häftigt med en Norsk Petanque blogg också.. :)

    Ska bli kul att följa er på nätet.. :)

    Ha de fint! Så ses vi på banorna. .

    SvarSlett
  2. Hållet med Jocke!! Hejja Norge!!!

    SvarSlett