05.07.2010

Son Open

Vi stilte med 8 spillere i fra UAB denne lørdagen. Jaoachim og Linn, Ole og Elisabeth, Benny med Lars fra OPC, Rune med Mario fra OPC?, Robert med Steinar fra ØPC og Vidar med Ole fra Drøbakk. Av oss 8, var det bare 3 stykker som ikke gikk videre til sluttspillet. Det var Joachim, Linn og Rune. Men de kommer nok sterkere tilbake ved en senere anledning.


Nok en gang ble Benny vårt sterkeste kort, denne gangen med en fin 2.plass. Det ble et knepent tap i finalen mot Bo og Marius med 12-13. På veien til finalen ble det ikke mye til motstand på Benny. Til og med Ole og Elisabeth måtte kapitulere denne gangen, da disse møttes i kvartfinalen.


Robert hadde uflaks, og møtte Bo og Marius i åttendelsfinalen. Det ble tap med 5-13. Litt nærmere var Vidar, men han røyk han også, med 12-13 mot Rolf og Odd. Uflaksen sin det.


Men når været var varmt og godt, så er det ikke så kjedelig og bli slått ut. Det bar rett ned på stranden for og grille og bade. Eller vasse er kanskje riktig ord. Og noen tok seg en power-nap, Vidar, imens kampene pågikk. Alt i alt, en fin dag i Brevikbukta.

2 kommentarer:

  1. NÅ MÅ DERE SLUTTE Å SPILLE MED KLUBB RIVALER!!!!vI SKAL HA FEST I ÅR Å DER SKAL DET VÆRE 5000 KR SOM ER SPONSET AV FORBUNDET!DERMED BASTA!POteten ;)

    SvarSlett
  2. Jeg tror at de 5000 skal brukes til drift av klubben og fest er nok å trekke hva man mener med drift av klubben litt langt. Men det spiller ingen rolle UaB vinner ikke uansett.Jeg trodde Poteten kunne brukes til alt, men nå vet jeg at den ikke kan brukes som makker.

    SvarSlett