13.10.2010

Reisebrev i fra Heerlen! Gutte-utgaven!

Helgen 8-9 oktober reiste noen av oss i UAB til Nederland, Heerlen, for å delta i 24 timers Marathon-petanque. Ole og Benny hadde tatt med seg sjefs-hekler Steinar Andersen i fra Økern. Sammen med damene, dro vi med optimisme mot Nederland. Noen valgte å reise til Belgia, for så og ta tog derifra, mens andre dro til Dusseldorf og leide bil. Uansett så møttes vi fredag kveld på hotellet. Etter en rask tur til hallen for og teste forholdene, som var supre, dro vi alle ut på byen og hadde en strålende kveld... Tempraturen lå på ca 18 hele kvelden/natta.
Turneringen begynte klokken 14.00 lørdagen. Og etter en god frokost, noen spiste seinere en andre, dro vi til hallen for å begynne. Det var 24 lag påmeldt, og alle skulle spille mot alle. Og det gikk på tid. I de 8 første kampene skulle kampene bare vare i 35 minutter + en runde til. Litt korte kamper synes nå vi, og dette var en direkte årsak til at vi tapte første kampen vi spilte. Fra klokken 14 til midnatt, gikk alle kampene i trippel. Fra midnatt til klokken 08.00 spilte vi i dobbel, og derifra til klokken 14.00 søndag, spilte vi trippel igjen. Etter de 8 første kampene, bli tiden utvidet til 45 minutter + 1 runde. Skal ikke skrive om kampene, men må ta med to seire som var litt spesielle. Da vi i runde 3 eller 4 skulle møte det andre norske laget, Trond, Ronny og Tom, gikk det som det har gått i 2 år nå. Vi rundspilte dem ikke, men kunne alikevell vinne med 13-2. Den andre kampen som var ok og vinne, var imot Norges neste landslagscoach. Jack, som aldri har tapt mot Norge noen gang, gikk denne helgen på 2 Norske tap. Vi i UAB slo han 10-1, og gutta med symaskinene slo han 12-6.
Da klokken slo 14.00, var turneringen over. Til stor lettelse for de fleste. Det er tøft for kropp og sjel og spille så lenge. Etter opptelling av seire, viste det seg at vi i UAB hadde vunnet 17 av 23 kamper, noe som er meget bra+. 17 seire ga oss 6 plass i turneringen. Team ØPC dro inn 12 seire og en uavgjort.
Det er gøy og være Norsk lag i Nederland. Da vi kom, fikk laget 200 euro for å spille i turneringen. Gratis påmeldingsavgift, gratis spise og drikke hele turneringen, og transport til hotellet var noe av det arrangørene ga oss. Det må være sånn det føles og være petanque-proff :-)
hjemreisen gikk fint. Det har vært deilig og sove ut, og vi har kommet på de Nederlandske nyhetene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar