15.05.2011

Frisco Cup 14 Mai

Frisco Cup ble en opptur for oss i UAB. Ikke bare vant Lars B, Benny og Ole, vi hadde også Barly Pettersen på en fin-fin tredjeplass, og Vidar og Bjørn K på en femteplass.
Det møtte opp 20 trippellag i årets utgave av turneringen. Alle lagene ble delt inn i 4 grupper a 5 lag. Alle mot alle i gruppen. Da gruppespillet var ferdigspilt, og de to beste lagene i hver gruppe var sendt videre til kvartfinaler, viste det seg at UAB hadde spillere i 3 lag.

Vidar og Bjørn hadde fått god hjelp av "presten" Nordborg. I kvartfinalen skulle de opp i mot Store-Lars, Jacki og Mohammad i fra OPC. Dette ble en meget jevn batalje der flickorna i Oslo PC gikk videre med knappest mulig margin. Det kan nok hende at Vidar fremdeles gremmes over den gigantiske muligheten han hadde til og avgjøre kampen i nest siste runde, da han hadde godt om plass til og legge inn det siste poenget.

Robert, som i dag spilte på lag med Follo's krigere Oddvar og Atle, vant sin kvart. Dette mot OPC's Morten, Tony og Marius. Så en viss form for revansje der. Team Bruu hadde ikke store oppgaven med å slå ut Larry, Marius W og Klevenper. Dems lag virket preget av nervøsitet, og de fikk ikke mange kuler med i spill.

I semifinalen spilte Team Bruu mot Lars, Jacki og Mohammad. Kampen ble en kort affære, og mere listefyll til Fannylista.
Robert tapte dessverre mot Syklubbens Fineste i en langdryg og kjedelig kamp, men han fikk oppreisning i bronsjekampen, som de vant lett i mot OPC's lag.
Finalen, som gikk mellom Norge 1 og Norge 2, viser bare hvorfor Norge 1 er Norge 1, og Norge 2 er Norge 2 ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar