29.04.2012

NMP 2012

Da har Johnny Skjørberg i hui og hast sørget for at alle kvalifiserte spillere har valgt ut sine heldige medspillere. Johnny har tatt med seg gårsdagens Vårturneringvinner og sist sesongs EM spiller Mr. Tony Manzano. Masters andre norske kvinne er også klar for turneringen etter at seksjonsleder og landlagskvinne Signe Hovind har sagt ja til Johnny.

Når det gjelder inviterte lag så er det fortsatt tre plasser igjen men vi har fortsatt godt håp om å fylle inn disse plassene med utenlandske lag, men om det skulle bli en, to eller tre plasser ledig så vil det bli spurt lag som har vunnet noe. Dette vil nok ikke bli gjort før i starten av juni da det jobbes med utenlandske lag og det kan fort være et øag på plass innen kort tid. Men det er litt jobb å få alt på plass så vi får se om det er noen få som kommer inn kjøkkenveien også i år.

Det vi med sikkerhet kan si er at årets turnering blir enda et hakk hvassere enn ifjor. Aldri har vi nok sett et så sterkt startfelt i en norsk turnering og det vil jo også si at UAB 12 timmer challenge på lørdag også blir en fantastisk turnering. Så husk på og meld dere på til denne også!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar