14.05.2010

Copa d'Amigos

Det er godt å få satt ting på plass. Det er godt å se OPC's spillere reise hjem før sluttspillet begynner. Det er godt å se Team Bel-Lafkih gjennopprette æren etter fadesen på Årevoll. (Tapte mot Lars, Lars og Mommo i kvartfinalen) Det er godt å se at UAB er på topp av spiller-rankingen, Og det er godt å se at UAB knep innpå med 29 poeng på OPC i klubb-rankinga.

Vi fra UAB stilte med 3 lag på Hønefoss denne ok torsdagen. Ok fordi været var overskyet, og litt surt.
Vidar og Knut hadde denne dagen fått hjelp av Reidun fra Valle. Laget begynte bra, med en storseier, men sleit videre utover dagen, og kunne bare klare å vinne 1 kamp til. Men en hederlig innsats var det. Snart er de med og lukter på en semifinaleplass.



Dagens andre UAB lag, var som nevnt over, Benny, Robert med hjelp fra en av sy-kamratene fra ØPC, Steinar Andersen. Disse gjorde det fantastisk i dag. De tapte bare mot 1 lag hele dagen, og fikk en kjempefin 2. plass. At de tapte 2 ganger mot det ene laget de tapte imot, får så være.


Dagens 3 UAB lag, var Magnus, Ole og Andre. Disse flotte, unge og kjekke karene gikk ubeseiret gjennom turneringen. De viste til tider flott spill, og vant en fortjent turneringsseier. I finalen klarte de og beseire Team Bel-Lafkih med hele 13-5. Dette var Ole sin 5 seier på Hønefoss. Og det er kun Benny som er i nærheten av det, med sine 4 seiere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar