03.05.2010

Da våren kom til Hølen

Det så så fryktelig bra ut, med blå himmel og lite vind. Humøret spratt rett til topps, så altfor tidlig om morgenen. Dette kommer til og bli en varm og perfekt dag, tenkte vi. Og helt riktig. Folk strømmet til turneringen i mye mindre klær en det vi har observert før i år. Dette var Bennys første turnering i shorts, finally. Vi har alle lengtet etter og se deg i shorts, Benny Bel.



32 lag må jo karaktiseres som rent fantastisk. Det var ikke langt ifra at alle klubbene var representert denne dagen. Vi i UAB stilte også denne gangen opp mannesterkt. Vidar med Bjørn, Rune med Knut, Benny med Milli, Ole med Elisabeth og Eli med Charlotte.
Alle lagene vant kamper, og det er jo bra. (selv om det bare skulle mangle. Vi spiller jo i UAB) Men det var vel Vidar og Bjørn, Benny og Milli og Ole og Elisabeth som gjorde det best, da disse lagene alle hadde sjansen på en semifinaleplass. Desverre var det bare Ole og Elisabeth som klarte og ta seg dit. Benny og Milli tapte for litj Lars og Hubert, fra OPC, i siste kampen. Samme skjebne rammet Vidar og Bjørn, da de røyk mot Tom og Ronny fra økern. Men det var godt kjempet.


Team Elisabeth tok seg til semifinalen gjennom og vinne 4 av 5 kamper i innledene spill. Dette kvalifiserte dem for spill mot tidligere nevnte lag fra OPC. Lars og Hubert. Det ble en ganske jevn kamp, der UAB ledet med 9-7 før OPC fikk en 6 poengs runde. En liten tabbe fra oss, men godt spilt av dem.
I den andre semifinalen hadde det kvalifisert seg også to andre lag fra OPC. Store Lars med Mommo, og J.J.R. med Marius. Denne kampen gikk Lars og Mommo seirende ut av, så det var J.J.R. og Marius vi skulle få lov til å banke i bronsjefinalen. Etter kanonspill av Elisabeth, kunne UAB innkasere sin 3. pallplass, av 3 mulige denne sesongen, med en 13-10 seier.
Vi hørte i et intervju, med Elisabeth, etter turneringen at hun var veldig fornøyd med dagens prestasjoner, men kunne bare se seg 80 prosent fornøyd. "Med litt trening, så er det ikke lenge til jeg kan være med og pryde også den øverste plassen på pallen" ble det meldt.



Finalen ble forøvrig vunnet av den største Lars med Mommo. Og til dere alle. Mommo er spilleren og slå for tiden. Han er heit!!!

1 kommentar:

  1. B & E vant mot StoreLars og Momo forrige turnering. Jeg bare nevner det... ;-)

    Gratulerer med bronsje - Moro!!

    Flere som er lett irr-rosa i dag, forresten?

    SvarSlett