30.01.2011

Champione, Champione, Ole' Ole' Ole'


Vi er best, vi er vinnere, vi er de uslåelige. Vi er UNBEAT-A-BOULE.

Så har vi vært ute på tokt igjen. Denne gangen var det vinterserien vi vant. Søndag 30 januar skulle de to siste rundene av vinterserien gjennomføres. Vi lå likt med Holmestrand, bare fattige 20 score bak. Vi var helt sikre på at oldissa fra Vestfold ikke kom til og vinne alle sine 8 kamper denne dagen. Så saken var grei, vi trengte bare og vinne våres 8 kamper.

I første oppgjør denne minnerike søndagen spilte vi mot Follo. Det ble en overbevisende 4-0 seier og 34+ score. To nye navn til vår Fanny-liste fikk vi også. Velkommen til Kari-Lill og Oddvar.

Overraskende nok klarte Holmestrand også og vinne 4-0 i sin kamp mot Hølen. Så det hele måtte avgjøres i siste runde. Vi skulle opp mot syklubbens beste, så den saken var jo grei... Som vanlig en lett 4-0 seier til oss. Og Maija og Lary fikk sine to første tap i vinterserien. ;-)
Og som vi hadde forutsett. Holmestrand gikk på en smell mot Follo. 1-3 tap fikk de i sine såre rumper. Nå skjønner de sikkert hvorfor vi lot de slå oss tidligere denne måneden. Litt spenning føler vi at vi er nødt til og lage, så overlegne som vi er i norsk petanque...

Dagens UAB-helter var Benny og Robert, og Magnus og Ole. Men det er ikke bare disse spillerne som skal ha æren. Hele klubben har vært med og bidra til denne seiern. Enten som spillere eller som viktige suportere.


(Foto: Oddvar Karlsen. Lånt fra petanque.no. Oddvar må vurdere å endre datoinnstillingen på kameraet sitt... ;-) )

Og når vi først skriver om vinterserien, kan vi jo benytte anledningen til og gratulere Norges største og beste klubb de siste årene. Oslo Petanque Klubb var eneste klubb, sammen med oss, som hadde to lag i samme divisjon. Dette viser at dere, som oss, satser stort på bredden. At vi har begge våres lag i toppserien, og dere har deres to lag i bunnserien, behøver jo ikke å bety så mye.....

1 kommentar:

  1. Grattis til Norges beste flaxelag. Hadde ikke HPK hatt uflaks mot Follo, hadde dere tapt...

    SvarSlett