23.01.2011

Vinterturnering på Holmestrand

Søndag 23 Januar dro to håpfulle lag fra UAB til Peter Pan hallen for og vise muskler. Ole og Benny dannet det ene laget, mens Vidar og Kise dannet det andre laget. For Vidar og Kise gikk det helt ok. De vant to kamper og tapte to kamper i innledende spill. Det kvalifiserte dem til spill om 5-6 plassen. Denne kampen tapte de dessverre mot Team Østfold.

For Ole og Benny gikk det så meget bedre. Helt til topps gikk det. Ikke etter fantastisk spill, men fantastisk nok. ;-)


I semifinalen ble Holmestrands leder J Å Paulsen slått fanny. Det smakte godt, da denne slo Ole og Benny ut i trippel NM for mange år siden. I finalen møtte de Gunn og Kjell fra arrangør-klubben. Etter og ha ledet med 10-3, ble det litt spennende da HPK-laget reduserte til 10-10. Men UAB avgjorde med 3 poeng i neste, og siste runde.

Men sidestilt med turneringsseier til UAB, må nevnes at syklubbens Lisbeth Fossen og Steinar Andersen, gikk på en kjempe-fanny mot Vidar og Kise. Da er det rett opp på lista da vet dere....



Vi ønsker Steinar velkommen som nytt medlem av denne populære klubben. (Lisbeth er gammel kjenning og gjennganger, så hun har fått velkomsthilsen før).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar