23.09.2011

En æra er over. Vi håper på starten på noe stort!!

Det er nå endelig avgjort, Østkanten legges ned og eksisterer ikke lenger fra 01.01.2012. Grunnene til dette er mange men mest av alt er kjernen i klubben enige om at klubben har utspilt sin rolle i norsk petanque. Etter at norsk petanque har blitt medlemmer av norges idrettsforbund har vi funnet ut at tiden for å leke klubb er over. Det er selvfølgelig litt trist at Norges beste klubb de siste årene nå kaster inn årene. Men det er på tide å ta et valg. Og det blir et enten eller valg.

Som sagt har Østkanten vært den ledende klubben de siste årene, sportslig! Her er noe av det klubben har oppnådd på sine 9 år.:

Nm:
Gull 12
Sølv 6
Bronse 12

Landslag:

Klubbens spillere har spilt totalt 451 landskamper. Med bronsemedalje i nordisk og sju seiere i nordsjøturneringen som høydepunkter. I tillegg har de den første herrespilleren som har gått videre i skyting under et internasjonalt mesterskap for Norge.

Ranking:

Klubben har vunnet rankingen i Norge sju av de ni årene den har eksistert.

På bakgrunn av disse prestasjonene er det sikkert noen som lurer på hvorfor det nå er slutt.



Men når noe slutter så starter gjerne noe nytt, og så også denne gangen.

Fra 01.01.2012 fødes den nye klubben Groruddalen petanqueklubb. Og den kommer til å holde til på Kalbakken i Oslo. Gamle UAB oppsto jo der for 10 år siden når de første medlemmer av klubben spilte ved siden av fotballbanen der opp. Klubben har som mål å være en innkluderende klubb der det er plass til alle, men skal allikevell alltid være i Norgestoppen sportslig. Den nye klubben har blitt tatt godt imot i lokalmiljøet og håper å gjøre seg bemerket på langt flere arenaer enn den gamle klubben. Det er allerede flere aktive som er klare for Groruddalen. Til og med noen som aldri har vært i Østkanten. Og her er de:

Ole Hågensen
Elisabeth Hågensen
Leon Sebastian Hågensen
Robert Barly Pettersen
Benny Bel-Lafkih
Eli Rachel Gjengstø
Gabriel Gjengstø Bel-Lafkih
Joachim Hågensen
Linn Hågensen
Hill Nielsen
Martine Nielsen
Bjørn Nielsen
Shortsen Slevigen
Andre Erdahl
Magnus Utgård
Lars Andre Storaker Bruu
Camilla Hovind, ny fra OPC
Steinar Andersen, ny fra Økern
Jan Vidar Hauger
Thor Eivind Kise


Nye og eventuelt glemte medlemmer vil bli oppdatert her på siden så fort de blir klare!!!! Vi i Groruddalen gleder oss til å prege norsk petanque i årene som kommer!!!!
Benny Bel-Lafkih

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar