23.09.2011

NMP 2012

Da er sesongen over og det er klart hvem som har kvalifisert seg for UAB masters som blir holdt som vanlig neste sommer. For UAB vil vi jo alltid være. Det ble ingen forandringer å nevne etter turneringen på Valle og det er selvsagt veldig gledelig at UAB selv tar tredobbelt på rankinga, og fire blandt de åtte. Det er veldig veldig sterkt. Men noen andre klubber er også representert på lista og da ikke minst Holmestrand. Her er de kvalifiserte:

1. Benny Bel-Lafkih UAB
2. Ole Hågensen UAB
3. Lars Bruu UAB
4. JJ Razaka OPC
5. Ståle Baksetersveen HPK
6. Roger Johansen HPK
7. Barly Pettersen UAB
8. Johnny Skjørberg HPK

For resten av dere så er det bare å håpe at noen av de overnevnte vil velge slik at nettopp du får med deg sesongens beste turnering her til lands. Pr. nå så ser det ut som vi skal klare å fylle opp de fleste av invitasjonsplassene med utenlandske lag.

Det er viktig at de som skal velge følger med her på bloggen da det vil bli offentliggjort et lag i måneden. Når vi kontakter den som står for tur må han ha klart hvem han tenker å spørre. Dette for at det vil bli laget en liste her på siden over spillere som svarer nei. Da de da ikke kan svare ja til noen andre. Viktig at alle følger dette. Om vi finner ut at dette ikke blir fulgt vil den/de aktuelle spillerne ikke få delta. Første spiller til å velge er Benny Bel-Lafkih og han har den kommende måneden på seg. Følg med folkens for jeg vet at han allerede har en ide om hvem han skal spørre!!!!


Og bare for å komme igang så er lag nummer en klart allerede, dette består av:

Lag 1: Benny Bel-Lafkih, Ronny Gudmundsen og Steinar Andersen

Neste til å velge er Ole Hågensen og hans lag vil være klart innen 1. November!!

1 kommentar:

  1. Hurra for Razaka! Forsvarer OPC's stolthet på listen!

    SvarSlett