10.04.2011

Palmeturneringen

Søndag 10 April, ble det spilt turnering i Vestby-hallen. Benny, Ole og Lars var der for og representere klubben. Dette gjorde de med bravur. Helt til topps gikk det. I den første kampen spilte de mot Lisbeth, Signe og Maija. Denne kampen tok godt over 2 timer og gjennomføre. Jentene ga formidabel motstand, men måtte se seg slått med 1 poeng til slutt. Nok en gang nære for Lisbeth, som vil, men får det aldri helt til...
I kamp 2 var det Follos helter som skulle prøve seg mot de uslåelige. Atle, Oddvar og Rune prøvde sitt beste, men de forsto tidlig at dems beste ikke er godt nok. Det var så vidt fanny-lista fikk et tilskudd, men de klarte seg med 13-2 tap.
I kamp 3 var det Dag som skulle få prøve seg. De hadde i forrige kampen snudd et 0-8 underlege til seier med 13-8, så det var med en viss cockyness laget hans kom til kampen. Det var synd Ole og Lars bommet 3 skudd på rad og ga de 1 poeng, for Dag er en som mangler på Fanny-lista. Kampen ble foøvrig avgjort med en 6 poenger i siste runde, der Ole kastet siste kule i blinde... Dag spilte med Kari-Lill og unge frøken Barker.
Så, i kamp 4 var det over. 3 deilige år. Så lenge siden er det syklubbens fineste har slått superlaget i fra UAB. Men kredd skal de få. De spilte en god kamp, og seieren var klar. Tom la inn de fleste kulene sine, Trond fulgte opp med masser av carreauer, og til og med Ronny spilte opp i mot årsbeste. La inn og skøyt bort de riktige kulene, gjorde han... 6-13 tap.
UAB var uansett kvalifisert for semifinalen. Der skulle de opp mot brødrene Finne, som i dag spilte med UAB- vennen Steinar.
Kampen hadde var likespilt fram til 6-6, men derifra og ut, ble det kun poeng til UAB. Jippi. Finale!
Og der ventet heklerne igjen. Deilig! Revansje!
Og hvilken revansje det ble;-)
13-2 seier til UAB.
De hadde ikke sjans.....

1 kommentar: