25.04.2011

Sesongpremieren

Det er så lett. Årets sesongpremiere gikk UAB sin vei. Første og tredjeplass ble dagens fangst. Dessverre måtte de to UAB lagene møtes i den ene semifinalen, og sånn sett ble det jo dette max av det vi kunne klare.

Sesongen startet strålende. Påskesola viste seg fra sitt beste, 38 påmeldte lag, og besøk fra det lille utland, Sverige.


UAB stilte med 5 lagkombinasjoner til turneringen. Og 4 av de gikk videre til sluttspillet.
Turneringen ble spilt med gruppespill a' 10 grupper, der 16 lag kvalifiserte seg til 8/1- finale, og det var bare Vidar, Bjørn og Milli som ikke klarte dette.

Dessverre mistet vi også et lag i siste 16 runden. Knut, Rune og Morten kjempet godt i mot OPC's Lars, Jacki og Camilla, men måtte se seg slått med 2 poeng.


UAB lagene som kvalifiserte seg for kvarten var Jokke, Tomas og Steffen, Ole, Magnus og Andre og Benny, Lars og Robert.


Team Bel-Lafkih tok seg greit av syklubbens damer, Lisbeth, Maija og Signe, med 13-7. De to andre UAB lagene møttes i sin kvartfinale, Selvfølgelig. ( Dette er eneste måten for forbundet til og få vekk UAB-dominansen. Sett de opp imot hverandre....) Det var uansett storebror som gikk seirende ut av oppgjøret med 13-1.


To lag til semi'n. Mot hverandre. Det var Bel-Lafkih som gikk seirende ut av dette oppgjøret med 13-7. Dette var dog avtalt på forhånd, da Ole hadde lovet Benny denne triumfen. Ole har nemlig flest seire i fra Hønefoss....

Finalen og bronsefinalen gikk uten problemer. Team Benny pissa på Roger, Leif og Marius, mens Team Ole gjorde det samme med Follos Rune, Oddvar og Atle.


Kan bare avslutte med, UAB på topp, UAB på topp.

1 kommentar:

  1. Er det automatisk et uab-lag så fort en på laget er medlem, ser at dere har hentet hjelp fra både det store utland og syklubben :-)

    SvarSlett