24.04.2010

Underveis...

Lindomespelen er allerede halvveis. I dag har trippel blitt gjennomført, med litt for dårlige resultater til å være jublende glade, men gode nok til å ikke gråte derifra til Svinesund.

Ole, Robert og Benny gikk ut i åttendelsfinalen i B, hvor Vidar, Bjørn og Tony ble slått ut i sekstendelsfinalen. Flere resultater kan leses om på petanque.no... :o)

Og! OG! Se hva undertegnede fant på Rickard Nilssons blogg Success Star (hans lag endte forøvrig på andreplass, gratulerer!):

Kjentfolk jo! Minner samtidig om logo-konkurransen, se et tidligere innlegg. Skjortene er kule, men akk så ulovlige med sin nåværende logo ;-)

Linker til Success Star og hans lagkompiser Jessica og Joachim er lagt til i høyre menyvalg. Anbefaler en titt på begge disse.

Lykke til i morgen, UAB'ere!

6 kommentarer:

  1. Hvordan gikk det med dere på søndagen da?

    SvarSlett
  2. (Jeg tror ikke vi snakker noe om det... ;) )

    SvarSlett
  3. På en blogg er det jo viktig å skrive om både det negative og positive :-) Er det ikke det som er meningen med en blogg da? Går det dårlig, er banene vanskelige, været var kaldt, spilte som en..., knuste motstanderen osv :-)

    SvarSlett
  4. Tom da, du kjenner vel denne gjengen. Når de ikke skriver noe så aner alle hvordan det gikk, og det er ikke nødvendigvis negativt at man ikke vinner. Det kan jeg alt om.

    SvarSlett
  5. (Ellers er Lindomeartikkelen på petanque.no oppdatert med det lille jeg fikk av info underveis)

    SvarSlett
  6. Sier du det Oskar???

    SvarSlett