13.04.2010

Sesongpremieren

Etter en vinter med forholdsvis mye innendørstrening, tredjeplass i Vinterserien, deltakelse i SWIO (inkludert deltakelse i Masters med Ole og Benny) og diverse turneringer og turer til Sverige, var det endelig klart for vårens vakreste eventyr: oppstart av utesesongen for petanque!

2.påskedag ble Sesongpremieren avholdt. Turneringen er i regi av OPC, landets eldste petanqueklubb og også Petanque-Norges eldste turnering. Det er helt klart en opptur å endelig kunne konkurrere utendørs igjen, og Sesongpremieren samler derfor som regel svært mange lag. I år stilte 25 trippellag opp til dyst i Frognerparken.

UAB alias Østkanten stilte flere lag, og endte med ikke mindre enn 2 lag på de 3 beste plassene deriblant den aller gjeveste plassen.

Strålende åpning med Ole og Benny med Lars (OPC) som makker. Sesongpremieren endte med førsteplass for klubbens landslagsspillere.

Fabelaktig også av Robert og Andre som sammen med Mili (BFII) kapret en fin-fin tredjeplass.
Vidar og Bjørn sammen med OPCs Svein ble slått ut av vinnerlaget i kvartfinalen. Det siste UAB-laget, Rune og Eli som spilte sammen med Hubert fra OPC, gjorde det ikke så skarpt at det er verdt å skrive noe om...

Dette lover uansett meget bra for resten av sesongen, både resultatmessig og sett med rankingøyne! Neste turnering er Valletiner'n søndag 18. april. Vi satser på strålende resultater også denne dagen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar