16.04.2010

Norwegian Masters of Petanque!!! (NMP)


Ja, kjære alle sammen.

Her og nå lanseres en gedigen Norgesnyhet. Til neste år, i 2011, skal verdens første NMP arrangeres... Arrangør vil jo selvfølgelig være Unbeat-a-boule, og dette arrangementet kommer til å bringe petanque i Norge til nye høyder...

Og hva er så NMP? jo, hør nå her...

NMP tar utgangspunkt i Norgesrankingen. De 8 best plasserte på årets ranking vil i løpet av høsten/vinteren få en invitasjon til å delta med sitt trippellag i NMP. Det litt spesielle med lagene til denne turneringen er:

1. Vinneren av Norgesrankingen velger sitt trippellag først. Denne spilleren står fritt i å velge hvilke spillere som helst i Norge som hadde lisens i 2010.

2. Når punkt 1 er gjennomført, får runner up av rankingen 2010 samme mulighet.

3. Osv.... Til alle 8 spillere har fått seg et lag.

4. Og her er det rare. Hvis en av spillerene har fått et nei av en person han ønsker å spille med, så er disse personene "utestengt" fra turneringen. Forklart på norsk, hvis rank 1 har fått nei fra en av sine ønsker, så har den personen som sa nei, sagt fra seg sin mulighet til å være med i turneringen.

5. Hvis en eller flere av de 8 beste ikke kan eller vil stille i turneringen, så går invitasjonen videre til nummer 9, 10, 11 fra rankingen 2010, alt ettersom......

6. Det vil også bli sendt ut invitasjoner til det store utland. Og i utgangspunktet er det plass til 4 lag derifra. Men er interessen stor nok, så kan vi ta inn 8 utenlandske lag.

Dette var litt av opplegget i grove trekk.

Arrangementet vil bli avholdt i Oslo, og turneringen vil, som alle har forstått, bli spilt i trippel. Med utgangspunkt i 12 lag lag, vil alle lag møte hverandre en gang. Så vil rangeringen etter denne serien avgjøre hvem som vil gå til finalespillet.

Det vil bli arrangert både A- og B-sluttspill. Turneringen vil gå over 2 dager, så det er ikke bare dyktighet med kulene som spiller inn, men også utholdenhet. En verdig vinner vil vi jo ha.

Med 16 lag vil det bli inndelt i 2 grupper, med 8 lag i hver gruppe. Gruppene vil bli delt inn etter seeding-prinsipp. Lag 1, 4, 6, 8 +4 utenlandske lag i en gruppe, og lag 2, 3, 5, 7 + 4 utenlandske lag i den andre gruppen.

Alle innledende kamper vil bli spilt på tid. Uansett om det blir 12 eller 16 lag.

Turneringsavgiften vil mest sannsynlig bli satt til 200 nok pr. spiller. Premier må vi jo også ha. Og det vil bli både pengepremier og gavepremier. Sånn i utgangspunktet har vi tenkt:

A-sluttspill

1. plass: Minst 8000 NOK

2. plass: Minst 4000 NOK

3. plass: Minst 1500 NOK

4. plass: Gavepremie

B-sluttspill

1. plass: 1000 NOK

2. plass: Gavepremie

3. plass: Gavepremie

Husk nå da alle sammen, rankingen teller ekstra i år. Ikke gå glipp av 2011 tøffeste turnering.


Spørsmål sendes til HolyExorcist@gmail.com Jeg svarer på alt!!

5 kommentarer:

  1. Ser bra ut, hoppas på framgång för er :)

    SvarSlett
  2. Ser bra ut. Får håpe at noen vil velge meg.

    SvarSlett
  3. Skikkelig kuult, håper det blir en dundrende suksess !!

    SvarSlett
  4. Låter som ett roligt upplägg för tävling. Samma som Masters i Frankrike? Ni vet vart ni ska skicka inbjudan va? ;)

    SvarSlett
  5. selvfølgelig, mister Success Star. Nesten som i Frankrike. Her i den norske versjonen kan rank 1. ikke velge blandt de 8 beste....

    SvarSlett