18.04.2010

Valletiner'n

Vi gutta og jentene fra UAB, stilte i dagens turnering med 6 lag. Og nok en gang gikk et av lagene til topps. Denne gangen med Ole og Rune KRA-KRA Fuglesang. Disse gutta tapte riktignok den første kampen sin, men etter denne, så viste de godt UAB spill, med masse lek og fantasi. I kvartfinalen var det det Mommo og Lars Bentsborg som fikk smake steken. 13-5 vant UAB-gutta. I semifinalen var det god gammel årgang fra Follo som måtte tåle nederlaget. Brødrene Oddvar og Lars, ble akkurat litt for små, og tapte ca 13-5.

I finalen ventet Marius og Jacki fra OPC. UAB tok raskt ledelsen med 12-1, men begynte så og leke litt for mye. OPC-gutta spiste seg sakte oppover scorelista, men heldigvis for gutta våre, så stoppet de på 9 poeng. Dette var KRA-KRA sin andre turneringsseier i hans karriere, så gratulerer med den.


I dag så hadde Vidar tatt med seg Tony M. Og de var de eneste som slo dagens vinnerlag. Vidar gikk videre fra puljespillet som 3 beste lag, men i kvartfinalen var det bråstopp mot OPC's Marius og Jacki.

Bjørn Kopperud hadde i dag tatt med seg sønnen sin Emil. Og de kjempet iherdig i hele dag, men hadde ikke flaksen på sin side i dag, og gikk desverre ut av turneringen uten seiere.

Knut hadde funnet fram sin gamle makker Monica. Monica har gjort bonde av seg, og bor nå på landet i Østfold et sted. Også dette laget tapte vel alle sine kamper tror jeg. Eller kanskje de vant den siste?

Så til en debutant. Jokke Hågensen hadde tatt med lillesøster Marthine Nielsen til spill og lek. Man kan jo ikke forvente all verden av en nybegynner, og de startet med tre tap. Men så, i den fjerde kampen kom jaggu meg seieren. Og Marthine var storfornøyd med dagen.

Det siste laget for dagen var Benny Bel med fruen Eli. Disse overbeviste stort i puljespillet, og vant gruppen sin ubeseiret. Men desverre, etter en lang og tøff kvartfinale mot Birger og "Dansken" fra Holmestrand, tapte de med mins mulig margin. Kanskje var det sjokket Benny fikk på hjemmebane tidligere i uken, da han tapte noe overraskende mot Eli i familie-cupen, at han ikke klarte og ro i land seieren i dag? hvem vet?

Men som en oppsumering. Unbeat-a-boule - Røkla 2-0.
(Takk til Steinar for bilder)

1 kommentar:

  1. Gratulerer med seieren, Ole og Rune! Mener ganske bestemt at Emil & Bjørn vant en kamp, men siden jeg er så distre at jeg knapt nok husker hvor kulene mine er under en petanquematch, skal jeg ikke være altfor påståelig.

    Bilder kommer...!

    SvarSlett